Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent huren

Hou je van kamperen, maar niet van tenten opzetten? Wil je optimaal genieten van de voorpret voor de vakantie en je geen zorgen maken of alles wel in de auto past? Een safaritent huren bij Glamping Voucher is een volledig ingerichte tent huren. Je hoeft alleen nog maar van je vakantie te genieten en je houdt bagageruimte over om nog meer dingen mee te nemen die de vakantiepret verhogen. Zo kun je lekker voetballen, badmintonnen, barbecueën, vissen of gewoon lekker van het zonnetje genieten. Als die schijnt dan, want het blijft kamperen! 

Met 46 campings in 8 landen, heb je voldoende keuze. Huur een ingerichte safaritent bij Glamping Voucher en geniet van een ontspannen kampeervakantie.  

Luxe kamperen in een huurtent

Een camping met een safaritent brengt het beste van twee werelden samen. Bij onze safaritenten verhuur combineren wij gemak met de vrijheid van kamperen met een tent. Ook de campings waar wij mee samenwerken zijn vaak van alle gemakken voorzien: een zwembad, een kinderboerderij, sportfaciliteiten, een campingwinkel, restaurants en talloze uitjes in de omgeving: er is voor ieder wat wils. Maar met de kampeerder die de voorkeur geeft aan een safaritent op een kleine camping, hebben wij uiteraard ook voldoende rekening gehouden.

De vakantie start bij aankomst op de camping

Een probleem, wat veel ouders hebben die op vakantie gaan, is, “past alles wel in de auto”? Dit probleem  is eigenlijk nog groter wanneer je ook zelf je tent mee moet nemen naar de vakantiebestemming. Het gemak van een safaritent huren bij Glamping Voucher is dat de tent al bij aankomst klaar staat. Onze safaritenten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Na het inchecken op de camping en het uitpakken van de auto start jullie vakantie direct. Geen inpak stress voorafgaand aan de vakantie en ook geen stress bij aankomst, want je hoeft geen tent meer op te zetten.

Glamping of glamperen?

Luxe accommodaties en de vrijheid van kamperen is op dit moment de trend! Wil je echt zorgeloos kamperen en een safaritent huren? Bij Glamping Voucher geniet je van de ideale glampingvakantie in één van onze ingrichte safaritenten of sun lodges. Onze medewerkers krijgen regelmatig de vraag of een vakantie in één van de safaritenten van Glamping Vvoucher een glamping vakantie is? Glamourous kamperen betekent voor iedereen iets anders. Glamourous kamperen op een camping wordt vaak gezien als luxe of bijzonder kamperen. Wat voor de één luxe en bijzonder is, is voor een ander weer vanzelfsprekend.

Onze medewerkers helpen je graag

Is de camping waar jullie graag heen willen kindvriendelijk? Mogen er huisdieren in de safaritenten. Wij hebben een antwoord. Ook kunnen we je alles vertellen over de inrichting van de tent. De inrichting kan per camping afwijken van de standaard inrichting van Glampingvoucher. Uiteraard zijn alle tenten uitgerust met een basis inrichting.

Bekijk hier onze accommodaties