Algemene voorwaarden

Als je bij Glamping Voucher reserveert, betaal je direct 100% van de huursom. Toeslagen en eventuele extra’s, zoals huisdieren, lakenpakketten, etc. betaal je bij aankomst op de camping. Indien je betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.  

Annuleringsvoorwaarden 

Het is niet mogelijk om de reservering te annuleren.

Kosten op de camping

Op de meeste campings betaal je bij het inchecken een toeslag van € 3,- per persoon per nacht. Dit is een all-in tarief voor alle bijkomende kosten op locatie, zoals toeristenbelasting, elektra, campinggas, milieuheffing en eventuele andere lokale heffingen. Naast de verplichte toeslag per persoon, vragen de meeste campings € 50,- borg bij het inchecken.

Optionele bijkomende kosten, zoals lakenpakketten, huisdieren en het huren van een kinderpakket (kinderbed en kinderstoel) dienen betaald te worden bij het inchecken op de camping. Op sommige campings is het bijboeken van lakenpakketten verplicht. Dit staat dan aangegeven tijdens het boekingsproces. Op Camping De Gronselenput is het bijboeken van lakenpakketten niet mogelijk.

Huisdieren

Op de meeste campings zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie. Er zijn ook campings waar het niet is toegestaan om met een huisdier in een accommodatie te verblijven. Dat betekent trouwens niet altijd dat de camping huisdier vrij is. Indien het mogelijk is om met een huisdier in de accommodatie te verblijven, wordt er €5,- per huisdier per nacht in rekening gebracht. Je betaalt deze kosten ter plaatse.