Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Kamperen op de leukste boerderijcampings

In alle rust kamperen en lekker ontspannen op het platteland? Dat kan natuurlijk alleen maar op een mini-camping! Even helemaal weg van de dagelijkse drukte. En dat terwijl je kinderen vriendjes maken met de dieren op de boerderij. Huur nu een glamping safaritent op de leukste kleinschalige boerderijcampings! 

Kamperen bij de boer is genieten van de rust op het platteland

Ver weg van de dagelijkse drukte, geniet je van alle rust en ruimte die je alleen op het platteland kunt vinden. Op de boerderij draait het leven niet om deadlines. Ook je kinderen hoeven niet op tijd op de voetbal te zijn. Hier bepaalt de natuur het tempo. Een boerencamping is dan ook de ideale plek om de dagelijkse verplichtingen ver achter je te laten. Hier kun je echt van je rust genieten.

Op een deze campings leef je zoals een boer leeft. Maar dan zonder het vroege opstaan natuurlijk. Het is vakantie! Lekker de hele dag buiten zijn, omringd door allerlei dieren. Zo kun je lekker eieren rapen voor je ontbijt. Of genieten van een glas heerlijk verse melk van de koe. Dat is het echte leven op het platteland!

De dieren op de boerderij zijn ook de perfecte vakantievriendjes voor je kinderen. Spelen met de geiten, ponyrijden of de kippen eten geven. Met de boer als wijze leermeester leren je kinderen alles over de boerderij.

Kleine campings met prima faciliteiten

Boerderijcampings worden ook vaak mini-campings genoemd, omdat ze erg kleinschalig zijn. Het zijn geen campings met honderden kampeerplaatsen en vele voorzieningen. Als je bij de boer wilt kamperen, kies je voor een kleine camping met voorzieningen die eenvoudig maar prima zijn. Daar staat tegenover dat je logeert in een vijfsterrenomgeving zonder luidruchtige buren.

Bij Glamping Voucher voegen we een klein beetje glamping toe aan je vakantie op de boerderij. Als je op de camping aankomt, is het fijn dat de safaritent al voor je klaar staat. Onze safaritenten zijn voorzien van alle gemakken. Een comfortabel tweepersoonsbed, een stapelbed, een eettafel en een keuken om de verse eieren te bakken. Je hoeft dus niet heel de auto vol te stoppen met kampeerspullen, wat het reizen ook nog eens veiliger maakt.