Camping de Meibeek
Ruurlo, Gelderland, Nederland

Camping de Meibeek

Ruurlo, Gelderland, Nederland

In het plaatsje Ruurlo, midden in de Achterhoek, ligt Camping de Meibeek. De camping ligt tussen weilanden en boerderijen, waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Deze unieke locatie is te bereiken via een zandpad langs een beekje, zodat de drukte van de stad ver weg lijkt. 

Wat is er te doen op Camping de Meibeek? 

Camping de Meibeek is van alle gemakken voorzien. De panden zijn energiezuinig en sinds 2013 staat er een verwarmd, modern toiletgebouw op de camping. Naast de normale faciliteiten, is er ook invalide- en privé sanitair. Tevens kan hier een kinderafdeling gevonden worden, speciaal voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen zich hier uitleven, want de camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin met indrukwekkende boomhut en zelfs een kinderboerderij. 

Op de kinderboerderij vind je verschillende dieren, zoals een ezel, een geit, drie rendieren en twee pony's. Ook zijn er kleinere dieren te vinden, zoals konijnen, cavia's en kippen. Er is ruimte voor paard- en ponyrijles, welke gereserveerd kunnen worden in de nabijgelegen stal De Kooi. Hier kan ook een eigen paarden gestald worden tijdens een verblijf aan de camping. 

Je eigen konijn of cavia thuis laten wanneer je op vakantie gaat? Echt niet! De camping beschikt over een dierenhotel, waar je je knaagdier kan laten logeren. Op deze manier kan echt het hele gezin op vakantie. 

De omgeving van Camping de Meibeek

Trek je er liever op uit? Wandelend, per fiets of in de kano kun je het gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek optimaal beleven. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hierin leven; wie weet kom je oog in oog te staan met een koppeltje reeën! Nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje in eigen land? Jan en Dieneke Brosky heten je van harte welkom op Camping de Meibeek.

Safaritenten op Camping de Meibeek

Op Camping de Meibeek in Gelderland staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel! 

Voorzieningen

Zwemmen
Zwembad
Peuterbad
Horeca
Snackbar
Restaurant
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Sport
Paardrijden
Visgelegenheid
Dierenweide
Sportveld(en)
Jeu de boules
Airtrampoline
Tafeltennis
Huisdieren
huisdieren
Verhuur
Combined Shape
Kanoverhuur
Skelterverhuur
Fietsverhuur
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping de Meibeek