Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Kamperen in Duitsland

Duitsland is samen met Frankrijk het vakantieland bij uitstek voor veel Nederlanders. En dat is niet voor niets. Op zonnige stranden na, heeft Duitsland alles wat nodig is voor een geslaagde kampeervakantie. Wie namelijk gaat kamperen in Duitsland, ontdekt leuke steden voor een leerzaam uitstapje en prachtige natuurgebieden om sportieve activiteiten te ondernemen. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de diversiteit van dit prachtige land, want ook op gastronomisch gebied is het er goed toeven. Wie van lekker eten houdt, zal al snel ontdekken dat Duitsland meer is dan braadworst en bier. Er zijn bovendien talloze herinneringen aan de wereldoorlogen en de tweedeling van het land tijdens de koude oorlog terug te vinden voor iedereen die van geschiedenis houdt. En dat allemaal op een paar uurtjes rijden vanaf Nederland

Een kampeertent huren in Duitsland

Huur een safaritent in Duitsland en geniet na aankomst al direct van de omgeving of van je rust. De safaritent staat namelijk al voor je klaar en hoef je zelf niet meer op te zetten. Een safaritent van Glamping Voucher is van alle gemakken voorzien, zoals een verrijdbare keuken en comfortabele bedden. Met ruimte voor 6 personen, kun je ook met een groot gezin op vakantie. Een safaritent in Duitsland huren doe je bij Glamping Voucher!

Een Sun lodge huren in Duitsland

Wil je een Sun lodge huren in Duitsland? Bij Glamping Voucher slaap je in een Sun lodge voor 4 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en een terras aan de voorzijde, heb je aan ruimte geen gebrek. De leefruimte van de Sun lodge is gericht op het overdekte terras aan de voorkant, die met elkaar verbonden is door 2 openslaande deuren, wat met mooi weer zeer prettig is.

Campings met accommodaties in Duitsland

Ben je van plan om op kampeervakantie te gaan en wil je een safaritent of een Sun lodge huren in Duitsland? Dan kun je alle kanten op. Net over de grens vind je niet alleen prachtige natuur, maar ook een grote diversiteit aan oude kastelen en gezellige historische plaatsjes. Dit biedt genoeg mogelijkheden om een gebied te voet of op de fiets te ontdekken en te genieten van de natuur en historie in de omgeving van de campings.

Bekijk hier onze accommodaties