Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Kamperen in Italië

Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig als je gaat kamperen in Italië. Net als het zuiden van Frankrijk heeft dit land bijna altijd zongarantie, lekker eten en is er genoeg te beleven in de omgeving. Maar het heeft meer te bieden. Met een rijke geschiedenis kent dit land aan de Middellandse zee een schat aan steden waar de sporen uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen nog in overvloed zichtbaar zijn. Steden als San Marino, Bologna, Florence en natuurlijk Venetië zijn de absolute hoogtepunten van Noord-Italië. En wie een dagje wil zonnen, hoeft niet ver te rijden, want het strand ligt altijd op een steenworp afstand. 

Een kampeertent huren in Italië

Het is vanuit Nederland bijna 14 uur rijden naar Italië. Als je na de lange rit op de camping aangekomen bent, heb je natuurlijk geen zin meer om de tent of caravan op te zetten. Het voordeel van een kampeertent huren in Italië is, dat je na aankomst op de camping direct van het mediterrane zonnetje kunt genieten of jezelf kunt verwennen met een heerlijke pizza. Alle safaritenten hebben comfortabele bedden, een verrijdbare keuken en een ruime luifel: de grote, ruim opgezette safaritenten van Glamping Voucher zijn volledig ingericht en ook grotere gezinnen kunnen er gemakkelijk in slapen, want ze bieden ruimte voor 6 personen. En omdat de tenten al volledig ingericht zijn, hou je bagageruimte over voor bijvoorbeeld een voetbal, badmintonset, jeu de boules, een strandstoel, zonnebrandcrème of een goede fles wijn of olijfolie op de terugweg. Een safaritent in Italië huren doe je bij Glamping Voucher!  

Campings met safaritenten in Italië

Een safaritent in Italië huren is alleen weggelegd voor pure levensgenieters. Het is immers een hele opgave om zorgeloos te genieten van het Italiaanse zonnetje en het heerlijke eten. Gelukkig dat er vanaf Centro Vacanze San Marino diverse uitstapjes gemaakt kunnen worden naar het strand of de prachtige hoofdstad van San Marino om de dagen vol ontspanning op de camping te kunnen afwisselen. Want met een groot zwembad, een kinderboerderij, diverse sportfaciliteiten en allerlei speeltoestellen kan iedereen zich ook uitstekend op de camping vermaken. Het is die combinatie tussen een heerlijk klimaat, een rijke cultuur en de beroemde Italiaanse keuken die het land zo bijzonder maakt. Ben je zonaanbidder of juist cultuurliefhebber? Jong of oud? Als je kampeert op Centro Vacanze San Marino kun je alle kanten op. 

Bekijk hier onze accommodaties