Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in Drenthe huren

Een safaritent in Drenthe huren doe je bij Glamping Voucher! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Drenthe.

Vakantie in Drenthe

Drenthe, de perfecte vakantieplek in Nederland, tenminste als je ervan houdt om uren door de duinen te lopen zonder dat je iemand tegen komt. Als je hier niet van houdt is dat ook geen probleem, Drenthe heeft namelijk nog veel meer. Een dierentuin of galerie bezoeken bijvoorbeeld, of even lekker een dagje ontspannen in wellness centra. Het kan allemaal in Drenthe. Geweldig voor een vakantie of voor een dagje uit. Drenthe heeft de allermooiste natuur van Nederland. De heidevelden, bossen, duinen met zandverstuivingen, alles is te vinden in Drenthe. Daarnaast heeft Drenthe een aantal nationale parken. Deze parken zijn volledig onaangetast. De natuur in deze parken is nog helemaal puur. Toch valt ook daar voor iedereen iets te beleven.

Actief in Drenthe

Houd je van fietsen? Of specifieker mountainbiken? Dan is Drenthe de perfecte plek voor jou. In Drenthe zijn namelijk verschillende mountainbike clinics en mountainbike evenementen. Als je dit niet leuk vindt, kun je ook zelf een mountainbikeroute volgen. Hetzelfde geldt voor mensen die van hardlopen houden. De uitdagende hardloopevenementen zijn voor deze mensen ideaal. De natuur in Drenthe is geschikt voor kinderen, die kunnen zich hier echt uitleven en als je zelf van de natuur houdt kun je zelfs op pad met de boswachter. Zo kun je lekker het avontuur opzoeken maar ook heerlijk tot rust komen in de natuur. Eén van onze medewerkers heeft een blog geschreven met de top 5 uitjes in Drenthe.

De Drentse natuur heeft je veel te bieden

 Als je in Drenthe bent, gaat de schoonheid van de omgeving zo ver als het oog kan strekken. Dit blijkt alleen al uit het feit dat de noordelijke provincie bezaaid ligt met uitkijktorens, wat ook voor de kinderen een fietsvakantie in Drenthe bijzonder de moeite waard maakt! Los van de natuur is een verblijf in Drenthe iets wat voor het hele gezin de moeite waard is. Drenthe biedt een flinke hoeveelheid aan attractieparken en recreatieactiviteiten! Om alles te ontdekken moet je goed uitgerust zijn. Een safaritent in Drenthe huren bij Glamping Voucher is de oplossing om de veelzijdigheid deze vakantieprovincie te ontdekken!

Bekijk hier de accommodaties in deze provincie

Musea in Drenthe

Als je van musea houdt is het echt een must om langs te gaan bij het Drentse museum, je kunt de allermooiste cultuur van Drenthe van dichtbij zien. Door het rijke verleden van Drenthe worden de verhalen van Drenthe aan je verteld in de verschillende musea. Vergeet dus niet hier langs te gaan en geniet van de mooie cultuur en natuur die Drenthe je kan bieden.