Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in Gelderland huren

Een safaritent in Gelderland huren doe je bij Glamping Voucher! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Gelderland. 

Kamperen in een comfortabele safaritent kan in de provincie Gelderland. De natuur in deze provincie is prachtig en afwisselend. Om deze natuur te ontdekken zijn er tal van wandel- en fietspaden. Schrik niet als je tijdens één van je tochten door de natuur, speciale diersoorten tegenkomt. Herten, reeën en wilde zwijnen lopen vogelvrij in de natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland kom je niet alleen voor de natuur. Steden zoals Apeldoorn, Nijmegen en Harderwijk zijn leuke steden om te bezoeken. Een safaritent in Gelderland huren doe je onder andere in de Achterhoek op Recreatiepark de Wrange. 

Kamperen op Recreatiepark de Wrange

Kamperen in de Achterhoek doe je op Recreatiepark de Wrange. Deze gevarieerde camping is niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook 50+ kampeerders kunnen op deze camping genieten van een topvakantie. Op deze kindvriendelijke camping wordt in de zomervakantie een gevarieerd animatieprogramma georganiseerd. Op deze camping zijn veel faciliteiten van deze tijd die het kamperen een luxe gevoel geven. Een safaritent in Gelderland huren doe je bij Glamping Voucher. 

Campingpark de Koekamp, een leuke camping voor jong en oud

Kamperen op campingpark de Koekamp is voor jong en oud. Wanneer je in het voor- en naseizoen verblijft op deze gezellige camping, geniet je hier van de rust. Je kunt een potje Jeu de Boules spelen en natuurlijk lekker wandelen en fietsen over de Veluwe. Maar ook tijdens de zomervakantie heb je met kinderen een fijne tijd op de Koekamp. Zo kun je als ouder lekker genieten van een hapje en een drankje op het grote terras van de kantine, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. 

De natuur in Gelderland

Het bekendste natuurgebied van Gelderland is  “Het Nationaal Park de Hoge Veluwe”. In dit gevarieerd natuurgebied ligt ook het Kröller-Müller Museum. Een museum voor de moderne kunst. Rondom het museum kun je wandelen door het beeldenpark. Veel mensen gaan kamperen in Gelderland voor een afwisselende flora en fauna. De Veluwe biedt een uitgebreid fietsroutenetwerk van Nederland. Na een mooie wandel- of fietstocht een lekkere proeverij? Op deze manier is het erg leuk om de Veluwe te ontdekken. Wil jij ook genieten van de Veluwe? Huur dan een compleet ingerichte safaritent bij Glamping Voucher. 

Er even tussenuit

Gelderland is erg veelzijdig. Gezellig met het complete gezin, vrienden of lekker met z’n tweetjes er even tussenuit. Kamperen in Gelderland biedt voor ieder wat wils. In feite is een weekendje weg veel te kort om de veelzijdigheid van Gelderland te ontdekken. Een safaritent in Gelderland huren zorgt ervoor dat jullie vakantie of korte break ogenblikkelijk kan beginnen. Niet eerst de kampeertent opzetten. De safaritenten van Glamping Voucher zijn compleet en comfortabel ingericht en staan bij aankomst voor je klaar.

Bekijk hier de accommodaties in deze provincie

Een dagje uit

De provincie Gelderland heeft veel meer te bieden dan alleen de prachtige natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland zijn er ook vele dagjes uit. Een dagje uit, wanneer je gaat kamperen in Gelderland, is het Dolfinarium in Harderwijk. Ook de Apenheul in Apeldoorn is een dagje uit voor het complete gezin. In Arnhem vind je het Nederlands Openluchtmuseum. In dit museum vind je genoeg ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. Wil je iets sportiefs doen; ga dan lekker mountainbike over één van de vele MTB routes. Tijdens het kamperen in een safaritent een dagje wellness? In de provincie Gelderland zijn verschillende saunacomplexen met onder ander de Zwaluwhoeve. Als je een dagje uit met natuurlijke schoonheid zou willen combineren zijn de Tuinen van Appeltern misschien ook wel iets voor jullie. Hier zie je de mooiste tuinen met diverse bloemen en planten. En misschien doe je nog wel inspiratie op voor jullie eigen tuin.