Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in Limburg huren

Een safaritent in Limburg huren doe je bij Glamping Voucher! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Limburg. 

Limburg is een provincie in het zuiden van Nederland. In deze zuidelijke provincie verhuren wij op Camping de Gronselenput (Wijlre) onze safaritenten. Limburg heeft een aantal grote steden zoals Maastricht en Valkenburg. Maar ook gezellige en pittorseke dorpjes zoals Meerssen, Gennep en Born. Limburg is niet alleen befaamd om haar Limburgse vlaaien, in deze zuidelijke provincie vind je ook een afwisselend en heuvelig landschap. Naast dit mooie landschap is er voor ieder wat te beleven. De inwoners van Limburg spreken dan met een zachte G maar zijn toch ook bourgondiërs. Tijdens jullie vakantie in één van de safaritenten van Glamping Voucher is lekker eten en drinken mogelijk. Door de vele mogelijkheden in Limburg kun je hier prima terecht voor een korte en een lange vakantie in één van onze safaritenten. 

Eropuit in Limburg

Een safaritent huren in Limburg zorgt al voor veel vakantievoorpret. Limburg is zo veelzijdig. Wanneer je in het zuiden van Limburg bent moet je natuurlijk wel de Mergellandroute fietsen. Deze route is ook prima met de auto te doen. Met deze route van 100 kilometer rijd je door het mooie glooiende landschap van Zuid-Limburg. Liever iets minder sportiefs? Bezoek dan de mooie kasteeltuinen van Arcen. Nou ja minder sportief! Met 32 hectare kun je hier uren rondlopen. Wanneer je een bezoek brengt aan Attractiepark Toverland brengt een dag spanning en avontuur met zich mee voor het hele gezin. 

Wandelen en fietsen in Limburg

Limburg is een wandel- en fietsprovincie bij uitstek. Een safaritent huren in Limburg betekent wandelschoenen of fietsen mee. Limburg is de provincie in Nederland met hoogteverschillen waardoor het fantastisch is om te wandelen en te fietsen in. Limburg heeft vele mooie wandel- en fietsroutes. Wanneer je toch lekker aan het wandelen bent, breng dan een bezoek aan het Drienlandenpunt op de Vaalserberg. Met een bescheiden 322 meter hoogte is dit punt op de Vaalserberg is het hoogste punt van Nederland. Op dit punt komen de grenzen van Nederland, België en Duitsland elkaar tegen. 

Onze camping in Limburg

Onze safaritenten staan op gezellige en kleinschalige familiecampings. Lekker klimmen op de klimtoren op camping de Gronselenput. Op deze camping is er tijdens de zomervakantie een leuk animatieprogramma. Kortom kleinschalig betekent niet dat er niks te bieden is. Een tafeltennistafel mag allicht niet ontbreken. Camping de Gronselenput wordt volledig beheerd door vrijwilligers. Deze gastvrije vrijwilligers zorgen voor een fijne en ongedwongen sfeer. 

Bekijk hier de accommodaties in deze provincie

Evenementen in Limburg in 2020

In 2020 worden er in Limburg verschillende wandel- en fietsevenementen georganiseerd. Om sportief bezig te zijn is het belangrijk om ’s avonds goed uit te rusten. Overnacht tijdens deze evenementen in een safaritent. Een safaritent huren in Limburg doe je bij Vodatent.