Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in Noord Brabant huren

Een safaritent in Noord Brabant huren doe je bij Glamping Voucher! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Noord Brabant. 

Combineer je verblijf in Noord Brabant met een bezoek aan de grote steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven of Den Bosch. De bekende attractieparken zoals de Efteling en de Beekse Bergen zijn de bekende trekpleisters in Noord Brabant maar er is meer. Eén van onze medewerkers heeft hier een blog over geschreven met de top 10 uitjes in Noord Brabant. Uitjes die niet zo bekend zijn maar zeer zeker de moeite waard zijn. Zo is voor zowel jong als oud genoeg te ontdekken rondom de campings. Noord Brabant kent ook vele mooie wandel en fietsroutes. 

Een safaritent huren in Noord Brabant

Naast de gezelligheid heeft Noord Brabant nog veel meer te bieden. Onder andere prachtige natuurgebieden zoals nationaal park de Biesbosch waar je met een (fluister)boot door het mooie natuurgebied kunt varen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Kamp Vught. Het enige SS-concentratiekamp buiten Duitsland. Ook is het heerlijk fietsen en wandelen in de vele indrukwekkende natuurgebieden die Noord Brabant rijk is. Een safaritent in Noord Brabant huren betekent goed plannen, want er is zoveel te doen. 

De Brabantse gezelligheid

Of ze de gezelligheid hebben uitgevonden in Noord Brabant, dat weten we niet. Maar de uitdrukking “Brabantse gezelligheid” is in heel Nederland wel bekend. Deze eer hebben ze dan ook hoog te houden, maar dat is op zich niet zo moeilijk. Door de vele gezellige en knusse kroegjes, met vaak een mooi terras, wordt er een gezellige sfeer gecreëerd. Een safaritent in Noord Brabant huren zorgt ervoor dat je snel bij leuke steden zoals Eindhoven, Den Bosch of Breda bent. 

Het worstenbroodje uit Brabant

Noord Brabant heeft ook een lekkernei. Wanneer je op vakantie bent, moet je natuurlijk even langs de bakker voor een lekker worstenbroodje. Wanneer je in Tilburg een worstenbroodje gaat kopen, zal er waarschijnlijk een lapje spek op liggen. Als je een bezoek brengt aan Den Bosch, dan moet je toch zeker een Bossche Bol gaan eten. Maar er is meer waar de Brabanders trots op zijn. In Berkel-Enschot, vlakbij Tilburg, staat één van de weinige trappistenbier brouwerijen van Nederland. De Koningshoeven van de abdij “Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven” is te bezoeken voor een rondleiding en uiteraard een proeverij! 

Bekijk hier de accommodaties in deze provincie