Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in Zeeland huren

Een safaritent in Zeeland huren doe je bij Glamping Voucher! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Zeeland. 

Een safaritent huren in Zeeland doe je bij Glamping Voucher op Camping Gorishoek. Deze kleine camping vind je op het mooie “eiland” Tholen. Op één kilometer lopen van deze camping kun je al een duik nemen in de Oosterschelde! Met leuke steden in de achtertuin zoals Bergen op Zoom en Roosendaal op slechts 30 minuten rijden. Maar ook de Zeeuwse steden zoals Goes en Zierikzee zijn zeer zeker de moeite om tijdens jouw verblijf in een safaritent in Zeeland te bezoeken. Vergeet vooral geen schelpen te zoeken tijdens jouw vakantie in Zeeland! Lekker even uitwaaien op het strand. Of neem een verfrissende duik in de zee. Op deze kindvriendelijke camping is ook voldoende te beleven. Deze camping beschikt over goede faciliteiten die jouw vakantieplezier vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd buitenzwembad en een leuke speeltuin met een airtrampoline. Geen zin om te koken? Wij nodigen je van harte uit in restaurant SMAEK. Kortom prima ingrediënten voor een weekendje weg of voor jouw langere vakantie op deze kindvriendelijke camping in Zeeland. 

Voel jij de wind al door je haren waaien?

Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, maar heeft veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Natuurlijk is het heerlijk vertoeven wanneer je van het strand houd en het lekker weer is. Maar de stranden zijn ook mooi in Zeeland als het waait en je de wind door je haren voelt waaien en het zout op je lippen proeft. 

Zeehondensafari in Zeeland

Een safaritent huren in Zeeland doe je natuurlijk niet alleen voor het strand. Zeeland heeft namelijk veel meer te bieden. Een leuk trip is de zeehondensafari. In de Oosterschelde is op de zandbank de Roggenplaat een grote groep zeehonden neergestreken. Je kunt met laag water erg dicht bij deze zandbank komen. Vanaf Sint-Annaland is het mogelijk om tijdens jouw verblijf in een safaritent in Zeeland een zeehondensafari te boeken. Deze trip duurt ongeveer 2,5 uur. 

Zierikzee

Ook is het mogelijk in juli en augustus om vanuit Sint-Annaland naar Zierikzee te varen. Elke dinsdag vertrekt er een veerboot naar Zierikzee. Ditis een oude stad van ongeveer 600 jaar oud. De oude binnenstad met de oude haven is het bezoeken waard. In de historische stad van Zierikzee vind je leuke en kleine winkeltjes. Ook is het mogelijk om een zeehondensafari te combineren met een bezoek van 2 uur aan Zierikzee.

Over onze campings

Deze kleinschalige familiecamping in Tholen is van alle gemakken voorzien. Op de camping is een zwembad aanwezig. Dat is natuurlijk wel nodig voor de provincie met de meeste zonuren en zeker geen overbodige luxe op deze camping. In de zomermaanden zorgt een animatieteam voor een leuk programma. Uiteraard blijft er voldoende tijd over om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld het strand en de zee . Al de safaritenten staan gezellig bij elkaar op het veld. Kinderen kunnen hier gemakkelijk vriendjes maken. Door de ruime opzet op de camping is er ook ruimte om op het campingveldje te spelen. De voorwaarde voor een fijne vakantie op deze camping zijn aanwezig! 

Bekijk hier onze accommodaties

Een safaritent in Noord-Holland huren

Er is zo veel te beleven in Noord-Holland dat een goede nachtrust belangrijk is. Gelukkig kan dat op onze zachte bedden in onze safaritenten. Met ruimte voor 6 personen heb je aan ruimte geen gebrek en je bent van alle gemakken voorzien. Er is een koelkast, een verrijdbare keuken om bij mooi weer buiten te koken en een kacheltje voor de koudere dagen. Ook aan servies, een koffiezetapparaat en een waterkoker is gedacht. Dat zijn allemaal spulletjes die je zelf niet in hoeft te pakken. En met een minder volgeladen auto, ga je veiliger op vakantie. De Vodatent safaritent staat bij aankomst al voor je klaar, dus je vakantie kan meteen beginnen!