Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Kamperen in Tsjechië

Voor iedereen die wil kamperen in Tsjechië is er genoeg te doen. De natuur is prachtig en er is voldoende historie te vinden. Zo kun je lekker wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, klimmen, abseilen of paragliden in de natuur. Daarnaastkan je nog historische steden en kastelen bezoeken of natuurlijk een bezoek brengen aan de romantische hoofdstad Praag. Hier kun je de historie overal terugzien en genieten van oude gebouwen en beroemde bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug, de Praagse Burcht en het Plein van de Revolutie. Daar komt nog eens bij dat Tsjechië goedkoop is en bekend staat om het lekkere eten. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde kampeervakantie zijn aanwezig! 

Campings met safaritenten in Tsjechië

Wil je een Safaritent in Tsjechië huren. Op een kleine 8 uur rijden vanaf Nederland, ben je in een land met bergen, meren en een rijke historie. En heb je geen zin om te rijden? Een vlucht naar Praag duurt ongeveer anderhalf uur en als je een auto huurt, ben je binnen nog eens anderhalf uur op de camping. Tsjechië is een land met tal van mogelijkheden. De bergliefhebber kan wandelen of klimmen in het Reuzengebergte of in de talloze andere gebergtes die het land rijk is. De vele meren die er in het land te vinden zijn, kunnen gebruikt worden voor watersport of om te gaan vissen en de bossen en natuurgebieden nodigen uit om ontdekt te worden. Tsjechië was door de geschiedenis heen altijd een middelpunt van oorlog en politieke conflicten. Je vindt er dan ook sporen terug van de Romeinse tijd, de Middeleeuwen, de Eerste- en Tweede Wereldoorlog en het communisme. De liefhebber van geschiedenis heeft genoeg mogelijkheden om cultuur en historie te snuiven.

Een kampeertent huren in Tsjechië

Het is best een eind rijden naar Tsjechië en het is vervelend om na zo’n lange rit je tent of caravan nog te moeten opzetten. Het voordeel van een kampeertent huren in Tsjechië is dat de tent al klaar staat als je op de camping aankomt. Ook is de tent van alle gemakken voorzien, zoals comfortabele bedden een verrijdbare keuken. De safaritenten van Glamping Voucher zijn volledig ingericht en met ruimte voor 6 personen, zijn ze ook geschikt voor grote gezinnen. Een safaritent in Tsjechië huren doe je bij Glamping Voucher!

Bekijk hier onze accommodaties