Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Skylodge huren

Wil je een Skylodge huren op één van onze familiecampings? De Skylodge is uniek in Nederland. Op maar enkele campings in Nederland kun je verblijven in deze glamping verhuurtent. De Skylodge heeft  twee verdiepingen. Slapen doe je in de daktent. Onder de daktent heb je een comfortabele woonruimte voorzien van alle gemakken. De Skylodge biedt slaapruimte aan 4 personen. 2 volwassen en 2 kinderen (tot ca. 10 jaar oud) kunnen goed slapen in de daktent. Een Skylodge huur je bij Vodatent op Boerderijcamping de Berghoeve in Drenthe. Kamperen in deze glamping kampeertent is dan ook erg bijzonder. Wil je liever een een safaritent van Vodatent kamperen? Je kunt ook een safaritent in Drenthe huren

Een glamping kampeertent

 De Skylodge is zeer geschikt voor gezinnen zonder kinderen of voor één ouder gezinnen. Ook wanneer je met een groter gezin wilt verblijven in deze glamping kampeertent, zijn er mogelijkheden. Op boerderijcamping de Berghoeve is het mogelijk om een bijzettentje naast de Skylodge te zetten. Zo kan iedereen genieten van deze fantastische glamping kampeertent. 

De inrichting van de Skylodge

Lekker buiten een wijntje drinken of lekker eten? De Skylodge heeft een ruime veranda. De verplaatsbare keuken is ook eenvoudig op de veranda te rijden.  Hierdoor kun je lekker buiten de lekkerste gerechten bereiden. De keuken is compleet met o.a. een koffiefilterautomaat, waterkoker, oventje en een gasstel. De keuken heeft natuurlijk ook voldoende borden, potten en pannen. In het woongedeelte staat een tafel met 4 stoelen om te kunnen eten. Om te ontspannen staan er ook nog 4 lekkere stoelen in de Skylodge. In de daktent slaap je op een ruim matras van 220×240. 

Boerderijcamping de Berghoeve

 In Drenthe, de fietsprovincie van Nederland vind je Boerderijcamping de Berghoeve. De provincie is in elk jaargetijde fantastisch. Wil je in het voorjaar de bomen in bloei zien of in de herfst kamperen wanneer de bladeren van de bomen vallen? Vanaf het dorpje Ruinen starten verschillenden fietsroutes om de omgeving rondom de camping te ontdekken. Ruinen is één van de vele brinkdorpjes op slechts 2 kilometer van de camping. Het brinkdorp heeft gezellige restaurantjes, een bakker en een supermarkt. Ook voor de kinderen is rondom de camping voldoende te beleven. Denk onder andere aan een bezoek aan Attractiepark Slagharen of speel- en ijboerderij de Drentse Koe. Op Boerderijcamping de Berghoeve kom je helemaal tot rust. 

Bekijk hier onze andere accommodaties