Camping de Haer
Agelo, Overijssel, Nederland

Camping de Haer

Agelo, Overijssel, Nederland

In het groene, glooiende landschap van Twente, vind je Camping de Haer. Omringd door natuur en omgeven van rust. Hier kom je echt om te ontspannen! 

Met ruime plaatsen, goede sanitaire voorzieningen, leuke activiteiten en een safaritent van Vodatent die voor je klaar staat als je aankomt, kan de vakantie gelijk beginnen.

Wat is er te doen op Camping de Haer?

Op en om de camping is er genoeg te doen voor jong en oud. In de zomer zijn er animatieprogramma’s voor de kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarnaast is er een heerlijk zwembad, waar je in de zomer even de verfrissing op kan zoeken, als je klaar bent met spelen in de speeltuin, de panna kooi of op de air-trampoline.

Omgeving van Camping de Haer

Rondom de camping zijn er veel fietsroutes die afgelegd kunnen worden met de gehuurde fietsen van de camping. Tijdens het fietsen kan je een bezoekje brengen aan de kunststad Ootmarsum. Hier kijk je je ogen uit! Zo zijn er prachtige oude gerestaureerde huizen, vele musea en terrasjes. Zeker het bekijken waard.

Voorzieningen

Verhuur
Fietsverhuur
Horeca
Bar
Snackbar
Combined Shape
Afhaalrestaurant
Restaurant
Sport
Trimparcours
Tafeltennis
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Springkussen
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen
Zwembad
huisdieren

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping de Haer