Camping Elbeling
Bleckede, Nedersaksen, Duitsland

Camping Elbeling

Bleckede, Nedersaksen, Duitsland

Camping Elbeling ligt aan de Elbe in Radegast. Het grenst aan één van de mooiste natuurgebieden van Duitsland ''Flusslandschaft Elbe'', het is zelfs erkend door Unesco. Dit is ideaal voor fietsers, wandelaars, sportvissers, vogelaars en natuurlijk gewoon iedereen die van natuur houdt. De camping is ideaal om heerlijk tot rust te komen en om te genieten van al het moois om je heen.

Als je er een dagje op uit wilt kan je ook een leuk uitstapje maken naar een mooie stad zoals Hamburg. Met één van de prachtige safaritenten van Vodatent die al volledig ingericht voor je klaar staat, kan je vakantie direct beginnen!

Bezigheden op Camping Elbeling

Met een grote speeltuin en een peuterzwembad is er voor de kinderen genoeg om zich te vermaken. De camping ligt nabij een zandstrand waar gezwommen kan worden. Op de warme zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om te zwemmen in de Elbe en te genieten van de zon. Na een dagje zwemmen, spelen in de speeltuin of een leuke activiteit in de omgeving is het natuurlijk ook ideaal dat er een restaurant op de camping zit. Hier kan je lekker een hapje eten en drinken, het beschikt ook over een overdekt terras.

Bijzondere omgeving van Camping Elbeling

Dat camping Elbeling over een prachtige omgeving beschikt kan je onmogelijk ontkennen. Met het prachtige natuurgebied ''Flusslandschaft Elbe'' om de hoek valt er genoeg moois te zien. Hier liggen enorm veel wandel en fietsroutes waardoor je niks van het natuurgebied hoeft te missen. Het is ook een ideale plek om te vissen en vogels te bekijken. Het natuurgebied is natuurlijk niet het enige wat er te zien is in de omgeving. Zo kan je ook de havenstad van Duitsland 'Hamburg' bezoeken en omdat ze camping mooi centraal ligt zijn er nog genoeg andere leuke steden en plaatsjes te bezoeken. Erik, Aliena en de kinderen Ilja en Esra heten je van harte welkom op camping Elbeling!

Voorzieningen

Verhuur
Fietsverhuur
Zwemmen
Combined Shape
Strand
Horeca
Bar
Snackbar
Combined Shape
Afhaalrestaurant
Restaurant
Sport
Fiets- en wandelpad
Visgelegenheid
Jeu de boules
Tafeltennis
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Trampoline
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen
Mindervaliden faciliteiten

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

  • Inchecken tusssen:
    15:00-17:00
  • Uitchecken tusssen:
    09:00-10:00

Accommodaties op Camping Elbeling