Camping het Horstmannsbos
Gasselte, Drenthe, Nederland

Camping het Horstmannsbos

Gasselte, Drenthe, Nederland

Op een unieke locatie in de bossen, vind je camping het Horstmannsbos. Naast de prachtige Drentse natuur is er ook genoeg te beleven voor de jongste, zo is er een speel- en zwemvijver en is er tijdens de zomervakantie een animatieteam aanwezig. Een heerlijke plek om met de hele familie tot rust te komen!

Wat is er te doen op Camping het Horstmannsbos? 

Tijdens de zomervakantie is er een animatieteam op de camping aanwezig. Met de activiteiten proberen ze de natuur er zoveel mogelijk bij te betrekken. Zo kun je bijvoorbeeld hutten bouwen in het bos of beestjes zoeken in het zand. Op de camping zijn honden toegestaan op de camping, een welverdiende vakantie voor het hele gezin!

Omgeving van Camping het Horstmannsbos

Of je nu van natuur houdt of juist liever andere activiteiten onderneemt, ook buiten de camping is er genoeg te beleven! Zo vind je op 10 minuten rijden vanaf de camping, Nederlands grootste hunnebedden. Fiets naar Drouwenerzand Attractiepark of stap in de auto naar Dinopark Landgoed Tenaxx. Ga je liever naar een stad toe? Assen en Emmen liggen in de buurt van de camping.

Natuurliefhebbers opgelet! De camping grenst direct aan natuurgebied Het Drouwenerzand. Het gebied met bossen, hei en zandverstuivingen, wordt beheerd door het Drentse Landschap. Ook laten ze daar een kudde Drentse heideschapen grazen. In dit gebied kun je zelfs planten vinden die op de lijst bedreigde plantensoorten staan. Ook natuurgebied de Hondsrug is in de omgeving. Dit is een heuvelgebied vormt, samen met een deel van het omringende gebied, het enige geopark van Nederland. Hier komen verschillende zeldzame planten- en diersoorten voor.

Voorzieningen

Verhuur
Fietsverhuur
Skelterverhuur
Zwemmen
Zwemvijver/meer
Horeca
Bar
Snackbar
Restaurant
Sport
Tafeltennis
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Springkussen
Trampoline
Overige faciliteiten
Wi-Fi betaald
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen
huisdieren

Adres & contactgegevens

  • Camping het Horstmannsbos
  • Hoogte der Heide 8
  • 9462 TT Gasselte
  • Plan je route

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping het Horstmannsbos