Camping Luna Del Monte
Monte Santa Maria Tiberina, Perugia, Italië

Camping Luna Del Monte

Monte Santa Maria Tiberina, Perugia, Italië

Een camping met zwembad uitkijkend over het heuvellandschap in combinatie met leuke charmante kleine Italiaanse dorpjes. Klinkt niet verkeerd toch? Bij Luna del Monte is dit te vinden! Zowel de camping als de omgeving hebben genoeg te bieden om er een geslaagde vakantie van te maken. 

Wat is er te doen op Camping Luna del Monte?

Deze camping biedt van alles aan om je te voorzien van een heerlijke vakantie. Voor de kinderen is er een trampoline en een speeltuin op de camping te vinden. Verder heeft de camping een zwembad en aansluitend een bar met wonderschoon uitzicht over het diverse heuvellandschap. In het zwembad is het dragen van een badmuts verplicht. Hiernaast biedt de camping ook 3 tot 4 themadiners per week aan, wat ook zeker een aanrader is. Wil je liever zelf kokkerellen? Geen probleem! Je kunt namelijk gebruik maken van de stenen barbecue waar je een heerlijke maaltijd op kunt bereiden. 

De prachtige omgeving van Camping Luna del Monte

Voor de actieve vakantieganger is er ook meer dan genoeg te doen! Zo zijn er veel bijzondere wandel- en fietsroutes in de buurt om te ontdekken vanaf de camping. Voor een dagje weg zijn de steden Perugia, Assisi en Arezzo ook echte aanraders. Dit zijn de iets grotere steden in de buurt die zeker een bezoekje waard zijn. Zoek je iets kleiner en lokalers? Neem dan plaats in een van de restaurantjes in het dorp Monte Santa Maria Tiberina. Hier kun je genieten van verschillende traditionele gerechten, met de dorpse gezelligheid. Nieuwsgierig naar meer? Dan is truffels zoeken met een lokale bewoner zeker wat voor jou! Maak een rondwandeling op zoek naar truffels en geniet van de heerlijke gerechtjes achteraf, vers gemaakt met deze truffels. Als dat niet genieten is!

Voorzieningen

Verhuur
Barbecueverhuur
Peuterbad
Horeca
Bar
Sport
Jeu de boules
Tafeltennis
Tafelvoetbal
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Trampoline
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische auto's
Receptie
Zwembad
huisdieren

Adres & contactgegevens

  • Camping Luna Del Monte
  • Via S. Pietro 13
  • 06010 Monte Santa Maria Tiberina
  • Plan je route

Praktische informatie

  • Inchecken tusssen:
    16:00-20:00
  • Uitchecken tusssen:
    08:00-10:00

Accommodaties op Camping Luna Del Monte