Camping Pasveer
Loënga, Friesland, Nederland

Camping Pasveer

Loënga, Friesland, Nederland

Aan de rand van het Friese Sneek, ligt Camping Pasveer. Deze camping is zeer geschikt voor alle water(sport)liefhebbers en natuurfanaten. Kom je met eigen boot? Geen probleem! De camping heeft een eigen haven. Helemaal ideaal, omdat je al niet teveel spullen mee kan nemen en de safaritenten van Vodatent compleet ingericht voor jullie klaar staan.

Wat is er te doen op Camping Pasveer?

De camping ligt middenin de natuur, het platteland, maar ook dichtbij de stad. Een heerlijke combinatie om even lekker tot rust te komen en te ontspannen. Wil je even actief bezig zijn, is dat op deze camping zeker mogelijk. Zo huur je op de camping een elektrische sloep, een kano, een SUP board of een Friese zeilpraam. En ook al ben je actief bezig, een dagje op het water voelt toch als een minivakantie?

Omgeving van Camping Pasveer

Leuke steden in de omgeving Een dagje Sneek is ook een ideale dagbesteding. Prachtige monumentale panden, een gezellig centrum met terrasjes, restaurants en leuke winkeltjes. Hier kunnen jullie je uren vermaken. En na zo’n drukke dag is het weer even heerlijk relaxen op de camping.

Voorzieningen

Verhuur
Bootverhuur
Combined Shape
Kanoverhuur
Zwemmen
Zwemvijver/meer
Horeca
Bar
Sport
Combined Shape
Watersport
Visgelegenheid
Fietstour
Overige faciliteiten
Wi-Fi gratis
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen
Combined Shape
Aanlegsteiger
(Jacht)haven

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping Pasveer