Camping Sretanwolf
Bosiljevo, Karlovac, Kroatië

Camping Sretanwolf

Bosiljevo, Karlovac, Kroatië

Op zoek naar een rustig plekje op een mooie groene locatie? Dan ben je op Camping Sretanwolf in het prachtige Kroatië op de juiste plek. 

De camping ligt op een rustig plekje in een groene omgeving. Bovendien ligt op amper 100 meter van de camping een van de schoonste rivieren van Kroatië.

Wat is er te doen op Camping Sretanwolf? 

Alle safaritenten van Vodatent op Camping Sretanwolf zijn van alle gemakken voorzien. De tenten hebben bijvoorbeeld eigen sanitair en een volledig ingerichte keuken. De camping probeert zo veel mogelijk op een verantwoorde manier om te gaan met moeder aarde. Dit doen ze bijvoorbeeld door het zwembad te vullen met regenwater, maar ook door solar showers aan te bieden. Ook is er een privé barbecue en een kampvuur waar gezelligheid gegarandeerd is. Daarnaast organiseren de eigenaren van de camping een 'Tour de Soup'. Hierbij ga je zelf alle ingrediënten voor de soep in de omgeving zoeken. Daarna wordt de soep gezamenlijk bereid op het houtvuur op de camping. Er zijn ook andere activiteiten op de camping zoals boogschieten, buks schieten kanovaren, suppen en elke avond een gezellig kampvuur. 

Omgeving van Camping Sretanwolf 

Camping Sretanwolf ligt in een glooiend en bosrijk gebied met diverse rivieren en kastelen. Op ca. 10 minuten rijden ligt het sprookjesachtige kasteel Bosiljevo. Dit indrukwekkende kasteel bestaat uit verschillende gebouwen en had zo uit een sprookje kunnen komen. Wil je liever meer te weten komen over de wateren van Kroatië, dan raden wij een bezoek aan Aquatika aan. Dit is Hier ontdek je de uitzonderlijke rijkdommen van de rivieren, meren, vijvers en moerassen op één plek. Liever een hele dag weg? De hoofdstad Zagreb ligt op ongeveer een uur rijden vanaf de camping. Hier kan je genieten van verschillende historische bezienswaardigheden zoals prachtige kerken en pleinen. Uiteraard zijn er voldoende restaurants waar je heerlijk kan genieten van de Kroatische keuken. Mocht je in je vakantie nog een ander land willen bezoeken, is Slovenië goed aan te rijden. Dit dichtbeboste en bergachtige land is zeer geschikt voor een heerlijke wandeling, vergeet zeker je wandel schoenen niet mee te nemen.

Voorzieningen

Verhuur
Barbecueverhuur
Combined Shape
Kanoverhuur
Combined Shape
Strand
Zwemvijver/meer
Recreatieplas
Horeca
Bar
Restaurant
Sport
Boogschieten
Combined Shape
Watersport
Outdoor activiteiten
Fiets- en wandelpad
Luchtbuksschieten (onder toezicht)
Tafelvoetbal
Airhockeytafel
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Trampoline
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Zwembad
huisdieren

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09;00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping Sretanwolf