Minicamping Drentse Monde
Nieuw-Weerdinge, Drenthe, Nederland

Minicamping Drentse Monde

Nieuw-Weerdinge, Drenthe, Nederland

Op Minicamping Drentse Monde geniet je volop van het prachtige Drentse landschap. In de directe omgeving heb je namelijk genoeg ruimte om te wandelen, fietsen of de natuur te verkennen. Voor wie van de Duitse cultuur houdt is deze minicamping ook ideaal, hij ligt namelijk maar 8km van de Duitse grens vandaan!

Wat is er te doen op Minicamping Drentse Monde? 

Op deze kleinschalige familiecamping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo kun je in recreatieruimte ‘De Feesterij’ terecht voor een hapje en drankje terwijl de kids zich vermaken met airhockey, verschillende spelletjes of tafelvoetbal. Schijnt het zonnetje? Dan is het terras de perfecte plek voor ontspanning en een verkoelend drankje. ‘s Avonds brandt het kampvuur op de kampvuurplaats, waar je broodjes kunt bakken, marshmallows kunt grillen óf gewoon even kunt ontspannen. Daarnaast beschikt de camping ook over een speeltuin met zandbak en een verkoelend zwembad.

Omgeving Minicamping Drentse Monde

Deze kleinschalige camping bevind zich in een rustige omgeving waar je verschillende fietsroutes kunt verkennen. Op 14 kilometer van de camping vandaan ligt Emmen, hier is een bezoekje aan Wildlands Adventure ZOO natuurlijk niet over te slaan. In het Valtherbos vind je één van de oude schuilplaatsen uit de Tweede Wereldoorlog, een onderduikersplaats dat in 1942 werd uitgegraven en onderdak bood aan 16 Joodse onderduikers.

Safaritenten op Minicamping Drentse Monde

Op Minicamping Drentse Monde in Nieuw-Weerdinge staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze safaritenten staan bij aankomst voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel!

Voorzieningen

Broodjesservice
Fietsverhuur
Fiets- en wandelpad
Glijbaan
Restaurant
playhouse
Speeltuin
Tafelvoetbal
Receptie
Zwembad
Wandelen
Wi-Fi gratis

Adres & contactgegevens

Land, Provincie (indien mogelijk), Regio, Adresgegevens, Postcode, Plaatsnaam, Longitude en Latitude*.

 

  • Minicamping Drentse Monde
  • Drentse Mondenweg 40-A
  • 7831 JB Nieuw-Weerdinge
  • Plan je route

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00-20:00
  • Uitchecken tusssen:
    Tot 10:00

Accommodaties op Minicamping Drentse Monde