Minicamping Falkenborg
10・1 review
Beltrum, Gelderland, Nederland

Minicamping Falkenborg

10・1 review
Beltrum, Gelderland, Nederland

Minicamping Falkenborg is een gezellige minicamping waar je volop kunt genieten van de natuur en de rust. De minicamping is gelegen in buurtschap Lintvelde ten noordwesten van het dorp Beltrum in de Achterhoek. 

Wat is er te doen op Minicamping Falkenborg? 

Op minicamping Falkenborg is er vooral veel voor kinderen om te doen. Voor wat waterpret is er materiaal om een vlot te bouwen, zijn er bootjes om in te varen en uiteraard kan er ook gewoon in gezwommen worden. Verder zijn er speeltoestellen en een trampoline. Qua sportactiviteiten is er ook genoeg te doen, zo staat er een tafeltennistafel, voetbalgoaltjes, een volleybalveld, jeu de boules baan met materiaal en een set voor klootschieten. Aan activiteiten dus geen gebrek, vertier voor jong en oud.

Omgeving van Minicamping Falkenborg 

Minicamping Falkenborg is gelegen in het buitengebied van het mooie kerkdorpje Beltrum in de gemeente Berkelland. Om de camping heen zijn er veel plekken waar je lekker zou kunnen fietsen en wandelen. Een klein stukje lopen bij de camping vandaan ligt het Kooibos en een beek genaamd de Slinge. Bij de beek zijn vispassages en natuurvriendelijke overs aangelegd zodat er een beek is ontstaan waar vissen, maar ook vogels als het ijsvogeltje zich thuis voelen. Er zijn ook fietspaden om de Slinge aangelegd, zodat je goed kunt genieten van de natuur. Verder zijn er ook leuke plaatsjes in de buurt zoals Beltrum, Borculo, Ruurlo en vestingstad Groenlo.

Safaritenten op Minicamping Falkenborg 

Op Minicamping Falkenborg in Gelderland, Nederland, staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel!

Voorzieningen

Zwemmen
Zwemvijver/meer
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Trampoline
Kinderboerderij
Sport
Visgelegenheid
Sportveld(en)
Jeu de boules
Tafeltennis
Huisdieren
huisdieren
Overige faciliteiten
Oplaadpunt elektrische fietsen
Receptie

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Minicamping Falkenborg