Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel
Balen, Antwerpen, België

Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel

Balen, Antwerpen, België

In het Belgische Balen ligt Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel. Het is een camping vol plezier en activiteiten voor iedereen. Daarnaast ligt de camping midden in de Kempen en kun je heerlijk tot rust komen in deze natuurrijke omgeving. Rondom de camping is ook genoeg te doen, je hoeft je daarom ook niet te vervelen tijdens je verblijf. Na alle inspanning kun je heerlijk uitrusten en overnachten in één van de volledig ingerichte safaritenten van Vodatent.

Activiteiten op Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel

Zoals aangegeven is er op Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel heel veel te doen. Zo is er een buitenzwembad, om tijdens de warme dagen even verkoeling op de zoeken. Daarnaast beschikt de camping over een minigolfbaan, speeltuin, gocarts, trampoline, kinderboerderij, fietsverhuur en nog veel meer. Oftewel, tijdens jullie vakantie hoeft niemand zich te vervelen. Hebben jullie honger gekregen van al deze inspanning en heb je zelf geen zin om te koken? Geniet dan van een warme maaltijd, lunch of ontbijt in het sportverblijf.

Omgeving van Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel

Heb je alles gezien op de camping of wil je gewoon een dagje uit? Het pretpark Bobbejaanland ligt niet heel ver van de camping vandaan, ook is er een bowlingcentrum in de buurt genaamd Bowling Helios. Liever even een dagje pure ontspanning? Breng dan een bezoek aan Wellness Andor, net om de hoek, om even helemaal tot rust te komen.

Voorzieningen

Verhuur
Fietsverhuur
Skelterverhuur
Peuterbad
Horeca
Snackbar
Restaurant
Sport
Bowlingbaan
Midgetgolf
MTB routes
Gocart parcours
Fietscrossparcours
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Kinderboerderij
Trampoline
Overige faciliteiten
Receptie
EHBO-post
Zwembad

Adres & contactgegevens

  • Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel
  • 17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 14
  • 2490 Balen
  • Plan je route

Praktische informatie

  • Inchecken tusssen:
    15:00-17:00
  • Uitchecken tusssen:
    09:00-10:00

Accommodaties op Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel